Legyél az adománygyűtjő nagykövetünk!

2024. 07. 15.

Adjunk közösségi teret az új generációnak!

Lehet már hallottál a nagy hírünkről: hosszú évek kemény munkája után ifjúsági közösségi teret nyitunk Szécsényben. Márciusban megvásároltuk az egykori Flört diszkót, és elkezdtük a felújítást. Ez várhatóan rengeteg időt, energiát, szakértelmet és persze pénzt igényel majd.

Építsünk együtt! 

A felújításhoz még körülbelül 10M Ft adományra van szükségünk. Ahhoz, hogy a felújítás költségeit fedezni tudjuk, nagyszabású adomány gyűtjési kampányt kezdünk, közösségi crowdfundinggal, nagyköveti alapú kampányokkal és helyi jótékonysági akciókkal is. 

Támogasd az álom megvalósulását adománygyűjtő nagyköveteként!

A nagykövetek saját közösségein keresztül több embert érnek el, mint mi direktben. Munkatársaink, volt kollégáink és sok közeli barátunk egyéni kampányt indít, hogy adományokat gyűjtsön a felújításra.

Minden nagykövet egyéni célösszeget határoz meg a gyűjtésre, illetve a kampányidőszakot is te határozod meg. Javasoljuk, hogy július 15. és szeptember 15. között szervezz egy 4 hetes kampányt. A kampány megvalósulhat a közösségi média felületeiden, de akár barátoknak címzett közvetlen levélben, videóüzenetben, egy élő esemény során vagy más kreatív ötlet révénis. 

A szervezet oldaláról támogatunk majd az adománygyűjtésben, egyéni adománygyűjtő oldalt hozunk létre és folyamatos jelezzük a gyűjtés állapotát, és igyekszünk a nagykövetekből egy közösséget építeni, ahol megoszthatjuk egymással a jó gyakorlatokat, eszközöket és felhasználható tartalmakat.

Legyél az adománygyűjtő nagykövetünk és támogasd az ifiházat! Benne vagy?

Ha igen, írj egy e-mailt a david.abonyi@egyesek.hu címre és beszéljünk át a következő lépéseket.

Támogatásod segít nekünk abban, hogy sok fiatal álmát valóra váltsuk!

Nézd meg az Egyesek Ifiház Intagram oldalát

Kukkants be!

Maradj képben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legújabb lehetőségekről és eseményekről!

Oszd meg másokkal is!