Együtt a változásért

Támogasd programjainkat és jövendő résztvevőinket, adományozz a leendő szécsényi ifjúsági-közösségi terünk felújítására, és légy része a változásnak!

Adjunk közösségi teret az új generációnak!

A fiatalok közösségre és élményekre vágynak, hogy velük is történjenek izgalmas dolgok. Célunk ezért egy olyan közösségi tér létrehozása Szécsényben, ahol álmaik, vágyaik valósággá válhatnak. Az új közösségi tér hatalmas lehetőséget ad az általunk végzett szemléletformálásra, de ahhoz, hogy felújíthassuk a 15M Ft-ért megvett, régen diszkóként üzemelő ingatlant, még 10M Ft adományra lenne szükségünk. Támogasd az álom megvalósulását!

GYIK

Mire használjátok fel az adományokat?

Az Egyesek Ifjúsági Egyesület elkülönítve használja fel a beérkezett adományokat. Célzott adomány esetén (program, önkéntes, résztvevő), az adományt közvetlenül a megjelölt célra használjuk.

 

A MagnetBankos támogatásokat (KAP és Segítő bankkártya program) illetve az adó 1%-ból befolyt támogatásokat, olyan Nógrádi tevékenységekre fordítjuk, melyeket más projektünkből nem, vagy nehezen tudjuk finanszírozni. Ide tartozik:

 • Ifiház fejlesztése
 • Eszközök a nógrádi Ifiházba
 • Önkéntes táborok szervezése
 • Civil szervezetek, és fiatalok közösségének szakmai támogatása

   

A működésre kapott támogatást a szervezet működési költségeire fordítjuk, úgy is mind:


Mire fordítjuk?

 • munkavégzéshez szükséges tér megteremtésére (helyiség, eszközök, biztosítás, kommunikációs költségek),
 • ingyenes konzultációra és tanácsadásra fiatalok és civil szervezetek számára,
 • partnereinkkel történő kapcsolattartásra, projektfejlesztésre,
 • banki- és posta költségeink fedezésére,
 • könyvelési és adminisztrációs költségekre.
Lehet más úton is támogatni a szervezetet?

Számunkra a legnagyobb támogatás, ha nő azoknak a fiataloknak a száma akik felelősen tesznek magukért és közösségeikért. Ha anyagilag nem tudod most támogatni a szervezetet, akkor gyere el önkéntesnek, résztvevőnek.

Voltál már résztvevő? Jelentkezz a képzéseinkre team tagnak!
Voltál már önkéntes? Jelentkezz táborvezetőnek, vagy mentornak az önkénteseink mellé!
Kevés az időd? Oszd meg programjainkat és a támogatási lehetőségeket ismerőseidnek, munkahelyeden, közösségeidben! Jusson el mindenkihez a hírünk!

Hogyan lehet kapcsolatba lépni a szervezettel?

A szervezet elérhetőségeit megtalálod a lap alján. Kérünk amennyiben kérdésed, észrevételed van írj az info@egyesek.hu-ra. Személyes felkeresés előtt mindenképpen lépj velünk kapcsolatba e-mailen vagy telefonon, hogy a megfelelő munkatársunk tudjon veled találkozni a megfelelő időben!

Én is indíthatok nálatok adomány kampányt?

Amennyiben szeretnél valamelyik programunkon részt venni, de ehhez szükséged van anyagi támogatásra, segítünk neked, ezt megszerezni. Egyéni kampányt indíthatsz a szervezet oldalán keresztül, így mind ismerőseidnek, mind az Egyesek nyilvánosságának lehetősége nyílik megtámogatni a te tanulásod. 

További információkat az egyéni kampányok között találsz.

Publikusan elérhetőek az adatok, hogy az adományokat mire fordítjátok?

A honlapon közzétesszük azokat az eredményeket amelyeket a támogatásaitokból elértünk. Kövessétek a kampányainkat és a híreinket, hogy megtudjátok mi mindent hoztunk létre azokból a támogatásokból amiket felajánlotok. 

Ezen felül minden éves közhasznúsági beszámolónkat megtaláljátok a honlapunkon, melynek részét képezi az éves pénzügyi elszámolás is.