Együtt a változásért

Támogasd programjainkat és jövendő résztvevőinket, hogy csatlakozhassanak tevékenységeinkhez! Nézd meg aktuális kampányainkat, és légy része a változásnak!

Támogasd az Egyeseket!

Az egyik legnagyobb kihívás a civil szervezetek működtetéséhez szükséges források megteremtése. Az elérhető támogatások elsősorban a szervezet szakmai munkáját tudják elősegíteni, miközben a magas színvonalú szakmai munkához elengedhetetlen a hatékony háttérfolyamatok működtetése. Vágyunk, hogy a szervezet folyamatosan az igényeknek megfelelően bővüljön. Légy része a közösségünknek és támogasd a szervezet munkáját! Kattints tovább a különböző támogatási lehetőségekért, és részletekért!

Egyéni kampányok

Nincs megjeleníthető tartalom.

GYIK

Mire használjátok fel az adományokat?

Az Egyesek Ifjúsági Egyesület elkülönítve használja fel a beérkezett adományokat. Célzott adomány esetén (program, önkéntes, résztvevő), az adományt közvetlenül a megjelölt célra használjuk.

 

A MagnetBankos támogatásokat (KAP és Segítő bankkártya program) illetve az adó 1%-ból befolyt támogatásokat, olyan Nógrádi tevékenységekre fordítjuk, melyeket más projektünkből nem, vagy nehezen tudjuk finanszírozni. Ide tartozik:

 • Ifiház fejlesztése
 • Eszközök a nógrádi Ifiházba
 • Önkéntes táborok szervezése
 • Civil szervezetek, és fiatalok közösségének szakmai támogatása

   

A működésre kapott támogatást a szervezet működési költségeire fordítjuk, úgy is mind:


Mire fordítjuk?

 • munkavégzéshez szükséges tér megteremtésére (helyiség, eszközök, biztosítás, kommunikációs költségek),
 • ingyenes konzultációra és tanácsadásra fiatalok és civil szervezetek számára,
 • partnereinkkel történő kapcsolattartásra, projektfejlesztésre,
 • banki- és posta költségeink fedezésére,
 • könyvelési és adminisztrációs költségekre.
Lehet más úton is támogatni a szervezetet?

Számunkra a legnagyobb támogatás, ha nő azoknak a fiataloknak a száma akik felelősen tesznek magukért és közösségeikért. Ha anyagilag nem tudod most támogatni a szervezetet, akkor gyere el önkéntesnek, résztvevőnek.

Voltál már résztvevő? Jelentkezz a képzéseinkre team tagnak!
Voltál már önkéntes? Jelentkezz táborvezetőnek, vagy mentornak az önkénteseink mellé!
Kevés az időd? Oszd meg programjainkat és a támogatási lehetőségeket ismerőseidnek, munkahelyeden, közösségeidben! Jusson el mindenkihez a hírünk!

Hogyan lehet kapcsolatba lépni a szervezettel?

A szervezet elérhetőségeit megtalálod a lap alján. Kérünk amennyiben kérdésed, észrevételed van írj az info@egyesek.hu-ra. Személyes felkeresés előtt mindenképpen lépj velünk kapcsolatba e-mailen vagy telefonon, hogy a megfelelő munkatársunk tudjon veled találkozni a megfelelő időben!

Én is indíthatok nálatok adomány kampányt?

Amennyiben szeretnél valamelyik programunkon részt venni, de ehhez szükséged van anyagi támogatásra, segítünk neked, ezt megszerezni. Egyéni kampányt indíthatsz a szervezet oldalán keresztül, így mind ismerőseidnek, mind az Egyesek nyilvánosságának lehetősége nyílik megtámogatni a te tanulásod. 

További információkat az egyéni kampányok között találsz.

Publikusan elérhetőek az adatok, hogy az adományokat mire fordítjátok?

A honlapon közzétesszük azokat az eredményeket amelyeket a támogatásaitokból elértünk. Kövessétek a kampányainkat és a híreinket, hogy megtudjátok mi mindent hoztunk létre azokból a támogatásokból amiket felajánlotok. 

Ezen felül minden éves közhasznúsági beszámolónkat megtaláljátok a honlapunkon, melynek részét képezi az éves pénzügyi elszámolás is.