Spain: Bard´s Song Youth Exchange

Spain: Bard´s Song Youth Exchange
Jelentkezés

Csatlakozz egy izgalmas ifjúsági csereprogramra, egy „SZOCIÁLIS FÉNYKÉPZŐS” projektre, amelynek célja Pallilde falucska idős embereinek lefényképezése, megörökítése, interjúk készítése és végül egy kiállítás létrehozása a város számára. A projekt keretében alapvető fotográfiai workshopokon, játékokon, és foglalkozásokon vehetsz majd részt. Kreatívnak és kommunikatívnak kell lenned, mivel többnyire olyan idős emberekkel fogsz dolgozni, akik csak spanyolul beszélnek.

A szállás a helyi Pallilde szállóban lesz. A szálló az önkormányzat tulajdonában van, és emeletes ágyas szobákkal rendelkezik. Hálózsákot hoznod kell majd magaddal. Vannak fürdőszobák, zuhanyzók és egy konyha, ahol együtt főzhetsz majd a többi önkéntessel és készíthetik el az ételeiket a táborvezetők irányításával. Az alapanyagokat a program állja.

Pallide egy nagyon kicsi város, amely a Castilla, Leon városhoz tartozik. A város nagyon kicsi, de a környéken rengeteg, gyalog is elérhető kisváros található, amit zöld hegyek és a tavak vesznek körül, csodás túraútvonalakkal.

Ez egy ERASMUS+ ifjúsági csereprogram. A szállást és az étkezést 100%-ban az Erasmus+ program fedezi. A résztvevők utazási költségeit részben az Erasmus+ fedezi legfeljebb 275 EUR-ig. Zsebpénz nem jár.