High Energy Reloaded

High Energy Reloaded
Jelentkezés

Csatlakozz nemzetközi önkéntes táborunkhoz! A High Energy Reloaded több mint 50 nemzetközi és magyarországi fiatal részvételével az Egyesek egyik legkülönlegesebb nyári programja!

Légy része egy sokszínű csapatnak, próbáld ki milyen 21 napon át a kollektív élet és a közös önkénteskedés, és járulj hozzá Te is az Egyesek esélyegyenlőségért folytatott ifjúsági munkájához.

TARTS VELÜNK, ÉS TEGYÜNK EGYÜTT EGY JOBB VILÁGÉRT, NÓGRÁDBAN!

Fő tevékenységek: interkulturális, kreatív foglalkozások szervezése 5 településen helyi gyerekek és fiatalok számára, közösségi események szervezése Hollókőn és környékén.

Nemzetközi környezet

21 nap, 40-50 önkéntes a világ minden tájáról. Interkulturális tanulás, kollektív élet és közös munka a Kreatív Tér ifjúsági központban. Egy felejthetetlen nyári élmény, amely során felfedezheted Nógrád megye gazdag kulturális örökségét is.

Helyi tevékenységek

  • Angol nyelvű kreatív workshopok szervezése helyi gyerekek és fiatalok számára: játékos feladatok, egymás kultúrájának megismerése, tánc, kézművesség, fotós és videós programok
  • Önkénteskedés a Kreatív Térben és szabadidős tevékenységek: buli, sátrazás a szabad ég alatt, sport, kirándulás, mozi, színház, saját kezdeményezéseid megvalósítása
  • Hivatalos záróesemény, amelyen a nyilvánosság előtt is bemutatjuk közös eredményeinket

Közös tanulás, személyes fejlődés

A háromnapos felkészülés során foglalkozunk csapatépítéssel, workshopokat tartunk és megismerjük a nemzetközi önkéntes szolgálat lehetőségeit, az Európai Szolidaritási Testületet, az Alliance és CCIVS globális szervezeteket.  A programokat felkészült ifjúsági munkások és mentorok vezetik, akik támogatják és végigkísérik a tanulási és személyes fejlődési folyamatod, és ügyelnek arra, hogy a program egy biztonságos térben, zökkenőmentesen valósuljon meg. Heti kétszer nyelvi foglalkozásokat és kreatív workshopokat tartunk, ahol a résztvevők saját ötleteiket is megvalósíthatják. Csapatunk célja, hogy az együtt töltött három hét izgalmakkal és örömmel teli élmény legyen mindenki számára.

Program

Június 27 – Érkezés

Június 28-30 Csapatépítés és felkészülés

Július 1-5 Kreatív workshopok gyerekeknek 5 településen

Július 6-7 Szabadnapok

Július 8-12 Kreatív workshopok gyerekeknek 5 településen

Július 12-13 Felkészülés és hivatalos záróesemény

Július 14 Szabadnap

Július 15-16 Közös zárás, értékelés

Július 17 Távozás

Szállás

A résztvevőket a Kreatív Tér közösségi és képzési központ (3 emelet, 4-6 ágyas, külön fürdőszobával ellátott szobák) szállásolja el, gyönyörű, természettel körülvett helyszínen.

A szállás címe: 3176 Hollókő, Orgona utca 31.

Elérhetőség: www.kreativter.hu

Az épületben közös konyha, ebédlő, társalgó és mosókonyha található.

Étkezés

A főzésről profi személyzet gondoskodik, a résztvevők előzetesen felmért étkezési igényeinek megfelelően.

Utazás

Budapest és Hollókő között közös buszt szervezünk. Az esemény után az útiköltséget az alábbi feltételek szerint visszatérítjük, ehhez kérjük, hogy az utazásodhoz kapcsolódó összes dokumentumot őrizd meg. A részleteket megtalálod az alábbi útmutatóban: https://egyesek.hu/en/travel-reimbursement-guide/

Zsebpénz

Az önkéntesek 5€/nap zsebpénzre jogosultak, amelyet egy összegben kapnak meg a tábor kezdetén (105€).

Részvételi feltételek

18-30 év közötti önkéntesek a 28 EU tagállamból, vagy az alábbi országokból: Albánia, Algéria, Örményország, Azerbajdzsán, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Egyiptom, Grúzia, Izland, Izrael, Jordánia, Koszovó, Libanon, Líbia, Liechtenstein, Moldova, Montenegró, Marokkó, Norvégia, Palesztina, Macedónia, Oroszország, Szerbia, Szíria, Tunézia, Törökország és Ukrajna.

Várjuk a jelentkezésed társadalmi, gazdasági, földrajzi, oktatási stb. hátteredtől függetlenül. Hátrányos helyzetű fiatalok jelentkezését előnyben részesítjük.

Videó

Infó levél

Letöltés