Kommunikációs ESC önkéntesség – Egyesek – Budapest

Kommunikációs ESC önkéntesség – Egyesek – Budapest
Jelentkezés

Csatlakozz az Egyesek csapatához a budapesti irodájukban egy ESC önkéntes projekt keretében!

Önkéntesként lehetőséged lesz arra, hogy csapatunk tagjaként menedzseld kommunikációs és közösségépítő tevékenységeinket Magyarországon.

Segíthetsz nekünk a fiatalok számára kínált lehetőségeink (tréningek, workcampek, ESC-projektek) népszerűsítésében és tevékenységük tudatosításában, valamint gondoskodj a közösségi média felületeinkről és külső kapcsolatainkról, továbbá támogasd a közösségépítő rendezvények lebonyolítását.

A kezdési időpont rugalmas 2023 május 15-től, max. 10 hónapra.

Tudj meg többet és jelentkezz, ha érdekel:

  • A marketingstratégiák kidolgozása és végrehajtása az Egyesek képzési és önkéntes projektjeinek népszerűsítésére, valamint jövőbeli résztvevők/önkéntesek keresése.
  • A közösségi média tartalmak tervezése, létrehozása, és közzététele az Egyesek különböző közösségi médiaplatformjain az ifjúsági munka és önkéntesség népszerűsítése érdekében.
  • A nemzetközi ifjúságsegítői képzéseinek és önkéntes projektjeinek lebonyolításában való segítségnyújtás, a különböző partnereivel való kommunikáció, a szervezés, valamint az oktatók és a csapattagok támogatása, és az önkéntesek utókövetése.
  • A Szécsényben végzett ifjúsági munkánkban, ahol az ottani ESC önkéntessekkel havonta 2-3 napot tölthetsz, hogy tartalmat készíts a projektről (fotók, videók, interjúk stb.).
  • Adminisztratív feladatok támogatása, mint például szerződéskötés, riportálás stb.

Résztvevőként hozzájárulhatsz küldetésünkhöz, és egyenlő esélyeket teremthetsz a gyermekek és fiatalok számára életminőségük javítására, támogatva a Sees of Solidarity programunkat a Szécsényi járásban.

Infó levél

Letöltés