Az Egyesek ifjúsági Egyesület új projektjében pályakezdő, és hátrányos helyzetű fiatalokat segítünk a munkaerőpiacon való elhelyezkedésben az Incorpora programjának keretében. Az Incorpora program 10 éve indult el Spanyolországban, ahol egyedülálló sikert tud felmutatni: több mint 100 ezer elhelyezett munkavállalóval. Magyarországon pár éve indult el a program több civil szervezet bevonásával, akikhez 2018-tól az Egyesek is csatlakozik. A projekt keretein belül az Egyesek a leendő munkavállalókkal és cégekkel is együttműködik, a következő módon:

Várjuk olyan 25 év alatti pályakezdő fiatalok jelentkezését, akik szeretnének segítséget kapni a munkakereséshez és a munkakezdéshez.

Vállalunk tanácsadást a megfelelő pozíció kiválasztásának érdekében tréningekkel (pl. önéletrajz, kommunikáció) felkészítünk az interjúra és a munkábaállásra segítünk a hivatalos papírok intézésében, szerződéskötésben és a munkahelyi beilleszkedésben.

Munkábaállást követően is tartjuk a kapcsolatot, hogy támogassunk karriered kezdetén.

Ha jelentkeznél, töltsd ki a jelentkezési lapot ITT.

Kérdés esetén fordulj bátran Szebeni Zeához a gina.meszaros@egyesek.hu e-mail címen!

A program adatkezelési nyilatkozatát itt találod.

Munkáltatók számára ingyenes szolgáltatást biztosítunk, amelynek során egyedi HR megoldásokkal, tanácsadással és tréningekkel támogatjuk a jelölteket, és segítjük őket a munkahelyi beilleszkedésben.

Több, mint 15 éve dolgozunk fiatalokkal, jól ismerjük igényeiket és igyekszünk azt összeegyeztetni cége elvárásaival.

Pályakezdők  és hátrányos helyzetű fiatalok alkalmazása pénzügyileg is kedvező, illetve a társadalmi felelősségvállalást, diverzitást is elősegíti vállalatánál.

Amennyiben érdekli a lehetőség keressen bennünket bizalommal a zea.szebeni@egyesek.hu e-mail címen!

Az Incorpora projektről bővebben itt olvashat.

Álláskeresőknek szóló aktuális programjainkat ITT találod!

Partnereink: