International voluntary workcamps

Vissza

International Voluntary Workcamps are for you! The first step to participate in a workcamp is to contact a sending organisation from your country.

You can find all the members either among

Alliance members

or

CCIVS members

If you want to participate on one of Egyesek’s workcamp inform your sending organisation and they will help you how to apply!

Check all of our workcamp offers here!

If you did not find organisation in your country feel free to contact Anna Dupák – incoming@egyesek.hu. She will help you to find the way to go on a workcamp!

A szezon március közepén indul, akkor töltik fel a szervezetek az adatbázisba táboraikat. A főszezon nyáron van, ilyenkor több ezer tábor közül válogathatsz, de szezonon kívül, akár ősszel vagy télen is találsz lehetőségeket.

Jelentkezni az online felületen keresztül tudsz.

 1. Böngéssz az adatbázisban a táborok között
 2. Ami megtetszett, „rakd a kosárba”
 3. A jelentkezési lapot töltsd ki az adataiddal, illetve, ha kérnek motivációs levelet, azt is töltsd fel
 4. A végén rakd prioritási sorrendbe a kiválasztott táborokat
 5. A tábor regisztrációs díjat bankkártyás fizetéssel tudod rendezni
  A jelentkezésed hozzánk fog beérkezni, mi továbbítjuk majd először az elsőnek jelölt tábort szervező partnernek, aki 2-3 napon belül vissza fog jelezni, hogy elfogadták-e a jelentkezésed (ami attól függ általában, hogy van-e még hely). Ha nem, akkor a következő táborba küldjük tovább a jelentkezésed, és így tovább, amíg el nem fogadják a jelentkezésed. Amint ez megtörtént, azonnal értesítünk. Ha egyik táborban sem maradt hely, akkor segítünk további táborokat találni, ami megfelel az elképzeléseidnek.
 6. Jelentkezésed elfogadásáról e-mail értesítést kapsz
 7. Információs levél kiküldése legkésőbb a tábor megkezdése előtt 1 hónappal.
  Kapni fogsz egy információs levelet a szervezettől, amiben az utazásod szervezéséhez szükséges részleteket is megtalálod: helyszínt, időpontot, találkozási pontot, illetve egyéb információkat (vízum ügyintézés, átváltási árfolyam, stb.)

Jelentkezhettek-e többen egy táborba?
Igen, de maximum 2 ember vehet részt egy országból egy táborban. A társad nevét jelezd a jelentkezési lapodon, így együtt kezelik majd a jelentkezéseteket.

Lemondás
A táborok által támogatott helyi közösségek számítanak az önkéntesekre, a kitűzött cél elérésére. A sikeres tábor megvalósításához elengedhetetlen, hogy minél hamarabb tudják az önkéntesek létszámát. Ezért kérünk, hogy a kiválasztás után már ne mondd le a részvételed. Ha semmilyen körülmények között sem tudsz részt venni, akkor bizonyos esetekben egy másik táborra való jelentkezéshez tudod felhasználni a már befizetett regisztrációs díjat.

Lehetőséged van biztosításodat rajtunk keresztül intézni. Ehhez nincs más dolgod, csak jelezni a tábor regisztrációs díj befizetésekor. A feltételeket itt olvashatod el, a kötvényt e-mailben küldjük el neked.